Reklame 01

Čovjek od čelika 3D

Od danas u bioskopima Cineplexx u Podgorici možete pratiti film Čovjek od čelika (Superman) u 3D kvalitetu slike.

U Panteonu superheroja, Supermen je najpoznatiji i najpoštovaniji lik svih vremena. Klark Kent/Kal-El (Henri Kavil) je mladi novinar dvadesetih godina koji se osjeća otuđenim zbog moći koje prevazilaze maštu.

Transportovan na Zemlju prije mnogo godina sa Kriptona, napredne planete, Klark se bori sa velikim pitanjem „Zašto sam ovdje?” Vaspitavan u sistemu vrijednosti svojih novih roditelja Marte (Dajan Lejn) i Džonatana Kenta (Kevin Kostner), Klark ubrzo otkriva da posjedovanje nadljudskih moći podrazumijeva i donošenje veoma teških odluka.

Kada je svijetu stabilnost najpotrebnija, on biva napadnut. Hoće li njegove sposobnosti biti upotrebljene kako bi se održao mir ili će poslužiti da se zavadi i vlada? Klark mora da postane heroj poznat kao Supermen, ne samo da bi bio posljednji svjetionik nade za svijet, već i da bi zaštitio one koje voli.

Filmske projekcije se održavaju svakog dana u nekoliko termina, a film možete gledati u 3D ili običnom formatu. Za više informacija ili rezervaciju karte posjetite oficijalni sajt.

Pogledajte i trejler:

Čovjek od čelika 3D Čovjek od čelika 3D Reviewed by Aleksandar Šeter on 05:07 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda