Reklame 01

Visoke potpetice i dalje aktuelne

I ovog ljeta  aktuelne su visoke potpetice i platforme, najviše zbog toga što figuru čine vitkijom i što nogama daju ljepši oblik.


d3e0eae4417ef767fe5f176aae238d16Mašte nikad dosta kada su cipele u pitanju. Dizajneri nadahnuti različitim motivima i aktuelnim trendovima i ovog puta uspjeli su da zadovolje ukuse mnogih dama. Interesantno je da se ništa posebno ne ističe kao trend, nosi se sve, šta ko voli, i koje god cipele da izaberete važno je samo da ih nosite sa stilom. Ovog ljeta sve se vrti oko cipela, što zbog seksi vrtoglavih štikli, to i zbog najluđih boja i modnih dodataka koje možemo zamisliti na nogama.  Sa tim u vezi  drage naše dame mozete da prosetate  modele u više boja. Ako želite da se na ulici svi okrenu za vama, pravi izbor za vas su sandale u jarkim bojama. Mi vam toplo preporucujemo  neon boje kod kojih ne mozete da pogrijesite. Kada je visina potpetice ili pak platforme u pitanju, za vrele dane uglavnom treba birati nešto manje, međutim i za veće se slobodno opustite i  birajte visinu od 12 do 16 cm.


Iako je platforma i dalje na vrhu, ove sezone na modnu scenu vratile su se cipele sa malo nižom štiklom ali bez platforme, koje ipak celokupnoj figuri vraćaju onaj malo prefinjeniji i ženstveniji look.


A hit ljeta  su i modeli sa debelom visokom štiklom, jer osim što su atraktivni, udobniji su i stabilniji.

Pogledajte Galeriju -

Visoke potpetice i dalje aktuelne Visoke potpetice i dalje aktuelne Reviewed by Aleksandar Šeter on 22:20 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda