Reklame 01

Modne ideje za novogodišnju noć 2013-2014

Nova Godina je jedan od najvećih i najljepših praznika, stoga nije na odmet spremiti neku posebnu odjevnu kombinaciju za novogodišnju noć. Biranje prave haljine ponekad zna biti jako teško, posebno ako imate nekoliko modela na umu, a pritom ste jako neodlučne.

Nemojte birati haljinu koja ne ide uz vaš oblik tijela. To što vašoj drugarici stoji savršeno, ne znači da će stajati isto tako i vama. Ali nemojte biti ni razočarane, sigurni smo da postoje haljine koje i vama stoje savršeno i ako nastavite potragu sigurno ćete naići na neku takvu. Morate tražiti da haljina u potpunosti odgovara vašoj silueti i na kraju ćete se vjerovatno osjećati kao najatraktivnija osoba na zabavi, a to je zapravo i najbitnije, zar ne? 

Haljine bez bretela, dosta često izgledaju izvanredno, ali se kod takvih haljina morate dobro pobrinuti da su svi detalji na svome mjestu. Znate na šta smo mislili? Nije interesantno da cijelu noć namještate haljinu koja klizi jer nema bretela. Zar ne? Takođe, izaberite haljine koje ne sijaju previše. U svemu se treba biti umjeren, pa tako ni haljine koje skroz sijaju nisu interesantne. Neka vaša haljina ima nekoliko sjajnih detalja, to je sasvim dovoljno da zablistate u novogodišnjoj noći.

Imajte na umu da ćete biti na nogama nekoliko sati, stoga birajte haljine u kojima se lako krećete. Ne mislimo sad da kupite neku klasičnu haljinu, recimo veoma kratku haljinu "A" kroja, već neku pristojnu haljinu koja će vam savršeno odgovarati.

Sledeće važno pitanje je koju dužinu izabrati: Mini, srednju ili dugu? Ne zaboravite da formalnost večeri može definisati i dužinu haljine. Naravno vodite računa da bude pristojna, i izaberite boju koja vam odgovara i na kraju, izaberite idealni par cipela, što naravno opet nije lako. Znamo da nije lako izgledati savršeno i da je dosta često bol česta prepreka u ovakvom cilju. Ipak to je samo jedna noć i vrijedi biti najljepša žena na zabavi, stoga, dajte sve od sebe!

Slijedi top deset haljina po našem izboru: (Ili da vas ne lažemo, po izboru sajta sa koga smo preuzeli ovu listu. :) Ne brinite, oni su napravili zaista fenomenalan izbor)

1. Mala crna haljina
Ovo je jednostavno savršen izbor za svaku ženu. Tako je jednostavna i senzacionalna i svima pristaje.

2. Crvena čipkana haljina
Crvena je veoma drečava boja. Ne zaboravite da žene izgledaju fantastično u crvenim haljinama, tako da ako ovo bude vaš izbor, sigurno ćete privući veliku pažnju na sebe.

3. Svjetlucava haljina na jedno rame
Svjetlucava kao vatromet. Mislimo da je ova haljina kao stvorena za ovako posebne prilike. Da li se osjećate slobodno i seksi? Ako je odgovor potvrdan, onda je ovo prava haljina za vas.

4. Mornarsko plava haljina
Ako ste planirali da noć provedete igrajući, ova haljina je kao stvorena za vas.

5. Haljina bez bretela sa šljokicama
Klasična novogodišnja haljina. Sa ovakvom haljinom sigurno ne možete promašiti.

6. Čipkasta duga haljina
Malo čipke, plus malo crne boje, plus malo stila. Ne zaboravite da ostanete elegantni.

7. Crna uska korset haljina
Ovo je haljina u kojoj možete provesti čitavu noć, a da se usput i super provedete sa prijateljima.

8. Crno - bijela haljina
Ima li šta elegantnije od crno - bijele haljine?

9. Haljina ukrašena cirkonima
Veoma elegantna haljina. Možda neko pomisli da su ogrlice dobra ideja uz ovakvu haljinu, ali mi se ne bismo složili sa tim. Preporučujemo vam da odaberete neku narukvicu i minđuše koje bi se stilski uklopile sa vašom haljinom.

10. Korset haljina sa šljokicama
Ako želite da se izdvajate iz gomile u novogodišnjoj noći, ne zaboravite da su šljokice i dijamanti najbolji prijatelji jedne žene.

Nova godina je tu drage dame, iza ćoška. Nadamo se samo da ste na vrijeme pročitale ovaj članak jer smo ga mi dosta kasno napisali za vas. Srećnu Novu Godinu i puno zdravlja i sreće želi vam portal AjNaKafu.ME
PS.. Da se muški dio portala ne uvrijedi, želimo i vama sve najbolje, samo ovaj put nemamo odgovarajući članak posvijećen vama, mada nadamo se i da nema ljutnje, jer je u ovoj sadašnjoj dvijehiljadetrinaestoj većina članaka i bila upućena baš vama ;-)
Modne ideje za novogodišnju noć 2013-2014 Modne ideje za novogodišnju noć 2013-2014 Reviewed by Aleksandar Šeter on 03:25 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda