Reklame 01

Tri poze u seksu zbog kojih će vas muškarac obožavati

Iako muškarci obožavaju seks u svakom smislu, postoje određene poze koje će da ih uzbude više nego što mogu da zamisle, a sve zahvaljujući igrama u kojima dominira njihov ego.

Foto: Pexels.com

Seks tokom tuširanja

Svaki muškarac traži izgovor da vidi mokro žensko telo, posebno ako može da ga dodiruje. Pozovite ga u tuš-kabinu i dopustite mu da vas dodiruje u isto vreme dok vas voda nežno masira po koži. Ako imate ogledalo u kupatilu, slobodno se gledajte u njemu. Njegovo samopouzdanjeće biti pojačano kad vidi kako vam odlično ide. 

Oralni seks

Iako ovo i nije baš poza u užem smislu reči, svakako može da posluži svrsi. Ako je muškarac pokazao interes da ga probudite oralnim seksom, i nemate ništa protiv, ispunite mu fantaziju i podiginite mu ego. Osećaće se neodoljivo.

Napredna misionarska poza 

Iako postoji veliki broj varijacija na ovu temu, ona koja muškarcu diže ego je poza u kojoj vaš partner može da vidi šta radi. Prebacite noge na njegova ramena, a neka se on osloni na dlanove pored vas. Pogled na sam čin i istovremeno na vaš izraz lica na muškarca će da deluje vrlo stimulativno, a vaši uzdasi govoriće više od hiljadu reči.
Tri poze u seksu zbog kojih će vas muškarac obožavati Tri poze u seksu zbog kojih će vas muškarac obožavati Reviewed by Aleksandar Šeter on 12:40 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda