Reklame 01

Prvi put na fitnesu

Sutra je ponedeljak, a od ponedeljka krećete na trening! Šta vam je sve potrebno? Koji termin izabrati? Šta jesti tokom dana? I – ko će sve gledati baš u vas?!
Najpre, ne paničite. Najradije ćete odlaziti na treninge ako objasnite sebi da je kul ići na vežbanje u što opuštenijim, ali pamučnim stvarima.


Uprkos silnim reklamama i fimovima o udaji za savršenog dečka iz teretane, pogrešno je, i zamorno odlaziti na treninge ispeglane kose i pod šminkom.

Pažljivo pročitajte sve programe koje odabrani fitnes centar nudi. Razmslite koji vam najviše odgovaraju, i pokušajte da napravite raspored u kome ćete kombinovati nekoliko različitih tipova grupnih vežbi, kako vam ne bi ubrzo postalo dosadno.

Na sajtovima je sve uvek pomalo drugačije, zato se pre spremanja i odlaska raspitajte telefonom o svemu što vas zanima. Ne prepuštajte ništa slučaju – u trenutku slabe volje, i najmanja promena može biti razočaranje i povod za odustajanje.

Na prvi treninge uvek dođite malo ranije, kako zbog prijemne procedure ne biste kasnili u salu i propustili zagrevanje.
U salu ne ulazite bez: čistih patika (pilates i jogu možete vežbati i u čarapama), peškira, flašice vode, ključića ormarića u kome ste ostavili stvari, i – svog mobilnog telefona.

Poslednji savet može vam se učiniti čudnim, ali – evo objašnjenja.
Kada prvi put ulazite među nepoznate ljude, možda će vam za početak, dok čekate instruktora, biti lakše da pošaljete neku poruku drugarici ili dečku (Jeeeej, na treningu sam!), nego da gledate unaokolo, ili još gore – zagledate sebe u ogromnom ogledalu u trenutku kada još uvek niste zadovoljni svojom figurom.

Ali zapamtite – niste ponele telefon za selfi na Instagramu... Ako nije podsticajno za druge, prilično je neukusno!
Nakon treninga biće vam potrebne još samo dve stvari – suva majica i papir, ili podsetnik, gde ćete napisati sebi koliko se zapravo odlično osećate kada završite trening.
Pre narednog treninga samo pogledajte tu belešku, i razmislite gde biste u blizini teretane mogli sa novim poznanicima popiti neki dobar đus!

(Izvor: Budoar)
Prvi put na fitnesu Prvi put na fitnesu Reviewed by Aleksandar Šeter on 17:00 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda