Reklame 01

Brazilsku depilaciju mnoge žene vole: ZBOG OVOGA voljeće je još više

Kada žena praktikuje brazilsku depilaciju, to vole i muškarci, ali samo žena oseti i bolni proces do željenog cilja. Nekoliko trikova smanjiće bol u toku depolacije.

Pre nego što odete na depilaciju, samoj pripremi posvetite malo duže vremena. Umesto brzinskog tuširanja, opustite se u toploj kupki.
To će otvoriti pore i omekšati dlačice, pa će i sam proces depilacije proći sa mnogo manje bola. I što je važno, nakon kupanja dobro osušite kožu, lagano tapkajte peškirom i posle toga je ne mažite bilo kakvim losionima. Tako će vosak ili šećerna pena, bilo koje sredstvo kojim skidate dlačice, biti mnogo produktivnije, a bol manji.
ne zaboravite, nemojte zakazivati depilaciju nepostedno pre menstruacije. Tada je ceo organizam mnogo osetljivi, bol će biti bar dvostruko veći. Idealno je da se depilirate od sedam do deset dana nakon menstruacije.

(Izvor: Blic)
Brazilsku depilaciju mnoge žene vole: ZBOG OVOGA voljeće je još više Brazilsku depilaciju mnoge žene vole: ZBOG OVOGA voljeće je još više Reviewed by Aleksandar Šeter on 13:02 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda