Reklame 01

Svaka žena može imati čvrste i zategnute grudi do početka ljeta


Mnoge žene osećaju manjak samopouzdanja zbog malih i opuštenih grudi, a odlazak pod nož ne razmatraju kao opciju. Poznato je da redovnim i adekvatnim vežabama možemo da postignemo bolji izgled grudi, da ih podignemo i očvrsnemo, ali veće grudi možete imati i ukoliko konzumirate slatku tropsku voćku koja sadrži dosta vitamina C i mangana – a to je ananas.

Bromelin iz ananasa brzo i delotvorno smanjuje i bolove. Mišljenje naučnika je da bromelin razgrađuje proteine u krvi, te na taj način smanjuje upale koje izazivaju bol. Istovremeno, štiti zglobove od slobodnih radikala. Doza od 200 do 400 miligrama dovoljna je da eliminiše postojeći bol.
Prema rečima prim. dr Petra Borovića, jedan od najvećih benefita čudesnog soka od ananasa jeste taj što ima tendenciju da zateže grudi.


- Ukoliko budete redovno konzumirali ovaj sok brzo ćete primetiti značajne rezultate kada su u pitanju opuštene grudi. Pored toga, ananas obiluje antioksidansima i ima antikancerogen efekat na organizam - objasnio je Borović.

(Izvor: zena.blic.rs)
Svaka žena može imati čvrste i zategnute grudi do početka ljeta Svaka žena može imati čvrste i zategnute grudi do početka ljeta Reviewed by Aleksandar Šeter on 08:22 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda