Reklame 01

Depresija, negativnost, strah: Čaj od ove biljke oslobađa vas stresa i loše energije!

Ukoliko više niste u stanju da normalno funkcionišete na radnom mjestu i kod kuće, ovaj topli napitak vratiće vam neophodnu energiju.


Strah od poniženja, sramoćenja, umiranja ili bilo kojeg drugog negativnog događaja koji se čini izvan vaše kontrole iscrpljuje vašu energiju i umanjuje snagu. Postajete toliko nesigurni da iznova i iznova ponavljate neke radnje poput provjeravanja da li ste zaključali vrata, da li curi plin ili da li ste ugasili svjetlo.

Depresija, negativnost i strah postaju dominantne emocije. Više niste u stanju da normalno funkcionišete na radnom mjestu i kod kuće. Pomislite da iz ovog začaranog kruga nema izlaza. Međutim, postoje biljke koje mogu da vam pomognu.

Najbolji biljni lijek protiv anksioznosti i stresa je koren sladića (lat. Glycyrrhiza glabra)

Ova biljka ima veliku ljekovitu vrijednost, korisna je kod mnogih tegoba. Sadrži jedinjenje srodno kortizolu, koji pomaže tijelu da se lakše nosi s anksioznošću i stresom. Normalizuje funkcije nadbubrežnih žlezdi, smiruje um i podstiče racionalno razmišljanje.

Priprema: Usitnite komadić korijena sladića i stavite ga u posudu s kipućom vodom. Prokuvajte pola minuta i ugasite vatru. Nakon 20 minuta procijedite čaj i dodajte kašičicu meda ili agava sirupa. Pijte čaj tri puta dnevno, poboljšaće vam raspoloženje, smanjiće stres i dati tijelu energiju.

Izvor: (kurir.rs)
Depresija, negativnost, strah: Čaj od ove biljke oslobađa vas stresa i loše energije! Depresija, negativnost, strah: Čaj od ove biljke oslobađa vas stresa i loše energije! Reviewed by Aleksandar Šeter on 08:33 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda