Reklame 01

Patrick Stewart ponovo će biti kapetan Picard u Zvjezdanim stazama

SIR PATRICK STEWART koji je godinama u serijalu Zvjezdane staze glumio kapetana Jean-Luca Picarda, vraća se nekadašnjoj ulozi, ali u novim epizodama serije, piše u nedjelju BBC.


Glumac je vijest objavio u subotu nakon višemjesečnih nagađanja, na godišnjoj konvenciji Zvjezdanih staza održanoj u Las Vegasu.
CBS Television Studios i Alex Kurtzman sklopili su ugovor u skladu s kojim će slavni filmski scenarist na Zvjezdanim stazama nastaviti raditi idućih pet godina.
Sir Patrick (78) porijeklom je Britanac, a Picarda je glumio u 178 epizoda popularnog sci-fi serijala između 1987. i 1994. te u još četiri filma. 
"Uvijek ću biti iznimno ponosan na to što sam bio dio serije "Zvjezdane staze: Nova generacija", no kada je u proljeće 2012. pala zadnja klapa uistinu sam pomislio da je mojoj ulozi u serijalu došao kraj", kazao je ovaj šekspirijanski glumac koji živi u New Yorku. 
Pojedinosti o novoj seriji još uvijek su obavijene velom tajne, uključujući naziv i početak prikazivanja. 
Zvjezdane staze su kulturološki fenomen vrijedan više milijarda dolara koji je 2016. "navršio" 50 godina.
Patrick Stewart ponovo će biti kapetan Picard u Zvjezdanim stazama Patrick Stewart ponovo će biti kapetan Picard u Zvjezdanim stazama Reviewed by Aleksandar Šeter on 09:07 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda