Reklame 01

Prekinut sudski postupak protiv Spejsija, ali mu Holivud okrenuo leđa

Sudski postupak potiv glumca Kevina Spejsija po tužbi za seksualni napad iz 1992. godine neće biti pokrenut, odlučio je okružni tužilac Los Anđelesa.


Slučaj, u kom je žrtva danas odrasli muškarac, tužitaštvo je preuzelo u aprilu i od tada je bio na razmatranju. Pojedinosti optužbe nisu objavljene, a tužilac je u utorak saopštio da je taj slučaj zastario.

Spejsi nije bio dostupan za komentar.

Inače, posljednji film dvostrukog oskarovca doživio je fijasko pošto je tokom prvog vikenda prikazivanja od prodaje ulaznica za bioskop “zaradio” 618 dolara. “Billionaire Boys Club” je snimljen 2015. po istinitoj priči, a govori o grupi mladića koji su osamdesetih godina prošlog vijeka organizovali klub sa ciljem da se na brzinu obogate od prevara.

Film je snimljen prije skandala sa Spejsijem, koji je glumio homoseksualca ubijenog pošto je prevario grupu ljudi.

Takođe, režiser Ridli Skot je nešto više od mjesec dana pre premijere filma “All The Money In The World” uklonio sve scene koje je snimio Spejsi, a njegovu ulogu preuzeo je Kristofer Plamer.

Poslije niza optužbi da je seksualno uznemiravao mnogo mlađe kolege, Spejsiju su otkazali saradnju i na Netfliksovoj hit seriji “Kuća od karata”.

(Izvor: CDM)
Prekinut sudski postupak protiv Spejsija, ali mu Holivud okrenuo leđa Prekinut sudski postupak protiv Spejsija, ali mu Holivud okrenuo leđa Reviewed by Aleksandar Šeter on 07:37 Rating: 5

Reklame 02

Fashion

Moda